Ξέσπασμα Καπίνο για ΜΑΤ: "Τι άλλο να πω ρε πού@@η μου"

Ο Στέφανος Καπίνο είχε έντονη συγκινησιακή φόρτιση μιλώντας για τις σκήνες χάους στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστές τα ΜΑΤ και μάλιστα του ξέφυγε και μία... ακατάλληλη φράση on camera!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα μόλις λεπτά μετά τις τρομερές καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά για την επίθεση των ΜΑΤ στην αποστολή του Ολυμπιακού μέσα στα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκης", ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Στέφανο Καπίνο, με τον γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" να δηλώνει σε κατάσταση σοκ μπροστά στην κάμερα του Cosmote Sports:

"Τι να πούμε για όσα έγιναν όταν βγαίνουμε από το γήπεδο και ζούμε τέτοιες στιγμές. Δεν ξέρω τι να πω, είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Τα ΜΑΤ ήταν μέσα στα αποδυτήρια και ξαφνικά άρχισαν να χτυπάνε παίκτες. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν θέλω να δικαιολογηθώ για την ήττα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω τι άλλο να πω ρε πού@@η μου! Κάποια στιγμή απλά βρεθήκαμε παίκτες του Ολυμπιακού να μαλώνουμε με τα ΜΑΤ για να πάμε στα αποδυτήρια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μην φάμε ξύλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK