ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς τρεις ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να αντιμετωπίζει τρία προβλήματα.

Χωρίς τρεις ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό κοντράρεται ο ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 2-1 υπέρ των “πρασίνων” επομένως ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει παρά να τα παίξει όλα για όλα στην Αθήνα.

Από την κρίσιμη αναμέτρηση θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φόνσι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, καθώς και του Στρούνα που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Τέλος εκτός παραμένει ο Τσάβες, ο οποίος έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδη, Τζημόπουλο, Κοζορώνη, Σκόνδρα, Τσουκαλά, Νικολιά, Μιχαήλ, Ακόστα, Μασούρα, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Φερφελή, Ίλιτς, Μαυροπάνο, Ηλιάδη, Καρανίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK