Υπάλληλοι ΟΦΗ: "Θα παραμείνουμε στις θέσεις μας όσο υπάρχει η εταιρεία"

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους, όσο υφίσταται η εταιρία, καθώς τονίζουν πως η ομάδα τους έχει προσφέρει πολλά και πλέον νιώθουν φίλαθλοί της.

Υπάλληλοι ΟΦΗ: "Θα παραμείνουμε στις θέσεις μας όσο υπάρχει η εταιρεία"
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση των υπαλλήλων του ΟΦΗ:

"ΕΠΕΙΔΗ το τελευταίο διάστημα αρκετοί έχουν κάνει αναφορά στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΕΠΕΙΔΗ το τελευταίο διάστημα εμείς οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ έχουμε προκληθεί από αρκετούς για να βγούμε και να πούμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ το τελευταίο διάστημα έχουμε κατηγορηθεί KAI για το γεγονός ότι παραμένουμε ακόμα στις θέσεις μας.

ΕΠΕΙΔΗ το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει πολλούς να μας αποκαλούν ΗΡΩΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ως σήμερα δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να τονίσουμε επιγραμματικά τα εξής:

1. Θα παραμείνουμε στις θέσεις μας και θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέχρι να υφίσταται η εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΦΗ.

2. Η παραμονή μας στις θέσεις εργασίας της εταιρεία γίνεται για δύο λόγους. Α): Γιατί σε αντίθεση με αρκετούς άλλους θεωρούμε ότι η εταιρεία ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προσφέρει πολλά σε εμάς και τις οικογένειες μας. Β). Γιατί μετά από τόσα χρόνια και με τόσα που έχουμε περάσει, πέρα από υπάλληλοι νιώθουμε και φίλαθλοι αυτής της ομάδας.

3. Ταυτόχρονα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιήσουμε ότι το συνολικό ποσό που μας οφείλεται μέχρι τις 31/12/2014, είναι 129.247,21 ευρώ, ποσό το οποίο επιβεβαιώνεται απόλυτα από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Υ.Γ. Για μας τους δέκα υπαλλήλους που υπογράφουμε την ανακοίνωση, εργοδότης είναι η ΠΑΕ ΟΦΗ και η παρούσα επιστολή δεν στρέφεται ενάντια σε κανένα πρόεδρο ή παράγοντα της εταιρείας. Ταυτόχρονα όμως απαιτούμε να μην γίνει και "προϊόν εκμετάλλευσης" από οποιονδήποτε που θα θελήσει να μας εμπλέξει οπουδήποτε.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Τζιρίτας

Θεανώ Ρασούλη

Αντώνιος Χρονάκης

Ζουμπουλία Ψωμά

Λεωνίδας Σακούτης

Βαρδής Φλουρής

Μιχάλης Τερζάκης

Κωνσταντίνος Τζιρίτας

Πέτρος Μαρινάκης

Εμμανουήλ Χρονάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK