Υπάρχει ομάδα που θέλει να... αναστήσει τον Γιαταμπαρέ

Η Βέρντερ Βρέμης έκανε το... λάθος να δώσει 2.500.000€ στον Ολυμπιακό για τον Γιαταμπαρέ, ο παίκτης... υποβιβάστηκε λόγω αδιαφορίας στη δεύτερη ομάδα, όμως ενάμισι χρόνο αργότερα έρχεται σύλλογος από την Γαλλία για να τον... σώσει!

Bremens Sambou Yatabare controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, March 12, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
yatabare AP

Στα τέλη Αυγούστου του 2013 ο Ολυμπιακός απέκτησε με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας τον Σαμπού Γιαταμπαρέ από την Μπαστιά. Λίγους μήνες αργότερα, ο Αφρικανός άσος πήρε το δρόμο της... επιστροφής με τη μορφή δανεισμού, αφού δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, ενώ είχε και εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Μιση καλή σεζόν το 2015-2016 με την Σταντάρ Λιέγης ήταν ικανή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης, που πλήρωσε 2.500.000€ στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι τον έδωσε με... κορδέλα.

Ο Γιαταμπαρέ όχι μόνο δεν βοήθησε την Βέρντερ, αλλά ήταν τόσο αδιάφορος που ο προπονητής τον έστειλε στην β' ομάδα!

Ενάμισι χρόνο αργότερα, ο παίκτης φαίνεται πως έχει μία ακόμα ευκαιρία να σώσει την καριέρα του, αφού η Μετς τον ζήτησε δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.

Λέτε να... αναστηθεί ξανά;

News 24/7

24MEDIA NETWORK