Υπάρχει παίκτης που δεν συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον της Σίτι και προτίμησε την ομάδα του

Η Ίντερ τα πάει εξαιρετικά στις μεταγραφές, γράφει πολύ καλά νούμερα και στις ανανεώσεις συμβολαίων. Παίκτης είπε "όχι" στην Σίτι.

Υπάρχει παίκτης που δεν συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον της Σίτι και προτίμησε την ομάδα του
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Ο Νικολό Μπαρέλα είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στο κόσμο. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2026 με την Ίντερ να του κάνει χρονικά την τελευταία επέκταση το '21. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα επέκταση και ο 27χρονος θα "δεθεί" με τους Νερατζούρι τουλάχιστον έως το 2029 και με αποδοχές ύψους 7.000.000 ευρώ.

Τον ήθελε η Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα που έκανε μπάσιμο στην υπόθεση του διεθνούς μέσου ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες -βάσει του ρεπορτάζ από την Ιταλία- έκαναν κρούση στον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Αύγουστο, αλλά τόσο ο Μπαρέλα όσο και η Ίντερ αρνήθηκαν να μπουν σε συζητήσεις.

Ο Μπαρέλα αποκτήθηκε από την Ίντερ το '19 ως δανεικός με 12.000.000 ευρώ αντίτιμο και το 2020 οι Μιλανέζοι τον έκαναν μόνιμο με 32,5 εκατ. ευρώ. Ο 27χρονος άρχισε την καριέρα του στην Κάλιαρι με έναν δανεισμό στο ενδιάμεσο στην κόσμο.

Όσον αφορά στην περίπτωση της Σίτι θυμίζουμε πως ο Γκουαρντιόλα είχε την ευκαιρία να δει τον παίκτη στο υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στο μεταξύ τους παιχνίδι στον τελικό του Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Αντί για ραβδί πιάνει σφυρί ο Πότερ

Δεν θέλει Μουρίνιο ο θρύλος της Τσέλσι και προτείνει άλλους δικούς του

News 24/7

24MEDIA NETWORK