Υπέγραψε και φίλησε τη φανέλα ο Νάτχο!

Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι ο παίκτης που καλείται να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό από τη μέση και μπροστά, με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία μαζί του. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Υπέγραψε και φίλησε τη φανέλα ο Νάτχο!
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός "καιγόταν" για παίκτη στον άξονα για να του δώσει λύσεις και ποιότητα από τη μέση και μπροστά και τον βρήκε σε χρόνο dt, με τον Μπίμπρας Νάτχο να είναι ο "εκλεκτός" του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του "8αριού".

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και επί τέσσερα χρόνια παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες και αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εντός της ημέρας, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού λίγο μετά τις 22:00.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε αυτό το μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μαζί επιτυχίες, να επιστρέψουμε στο δρόμο του πρωταθλητή. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό, για τους φιλάθλους, το σύλλογο, και ευελπιστώ ότι όλοι μαζί θα έχουμε μόνο επιτυχίες", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον 30χρονο Ισραηλινό χαφ να συνιστά μία εξαιρετική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή και να αναζητείται πλέον ο αμυντικός χαφ που θα ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά και στην ανασταλτική λειτουργία της.

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΧΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK