Υπολογίζουν τον Ακαλέ

Προληπτικά και χωρίς σοβαρό πρόβλημα, την Πέμπτη ο Γκανγκά Ακαλέ έκανε θεραπεία λόγω ενόχλησης στη μέση, αλλά το ιατρικό team του Παναιτωλικού εκτιμά πως την Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικ

Υπολογίζουν τον Ακαλέ

Η Τετάρτη ήταν η μέρα της πρώτης προπόνησης του Ακαλέ υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ και ο Ιβοριανός έδειξε τόσο τη κλάση του όσο και τη διάθεσή του. Όμως αποχώρησε στο τέλος εξαιτίας πόνου στη μέση και θεωρήθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί στο ασυνήθιστο ψύχος την Πέμπτη. Όπως υπολογίζουν στο Αγρίνιο, το νέο και ηχηρό απόκτημά τους θα μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Στο μεταξύ μια ίωση πλήγει παίκτες των κυανοκίτρινων και ενώ επέστρεψαν από αυτή Τσενάμο, Ετζενγκέλε και Ρότσα, απουσίαζε πλέον ο Μπλάζιτς. Ατομικό πρόγραμμα πάντως ακολούθησαν οι Ετζενγκέλε, Καμαρά και ο Βιντάλ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον Λαγονοψοϊτη μετά την επιστροφή του απ’ την Αγγλία και τη μόνιμη εγκατάστασή του στο Αγρίνιο. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 3.00 μ.μ. και ο Τεννές θα μετρήσει εκείνους που μπορεί να υπολογίζει.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Τμημάτων Υποδομής, μέσα από τη διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης και επιλογής ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο Παναιτωλικός ενέταξε στα αγωνιστικά του τμήματα δύο ποδοσφαιριστές κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ένας είναι ο επιθετικός Σωτήρης Στραβοδήμος, από τις Ελπίδες Αγρινίου (γεννημένος στις 22.11.1995, που έχει ήδη κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παίδων) και θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού.

Ο έτερος είναι ο μέσος Σπύρος Ανδριτσόπουλος (γεννημένος το 1993), από τον Ναυπακτιακό Αστέρα και θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ20.

Ακόμη οι ποδοσφαιριστές της Κ20, Μανόλης Κούσης (1992), Αλέξανδρος Μπούρος (1992), Δημήτρης Τσάπαλος (1993), Βασίλης Μαυρόπουλος (1993), εντάχθηκαν στην κατηγορία των Εκπαιδευόμενων Ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν από το καλοκαίρι και οι Παντελής Σαμαράς (1992), Γιώργος Τζιντζής (1993), Νίκος Μήλιος (1995).

News 24/7

24MEDIA NETWORK