Υποβάθμισε το μπάτζετ της Σίτι ο Γκουαρντιόλα και θέλει ακαδημίες!

Στα μάτια όλου του κόσμου η Σίτι είναι η ομάδα που... σπρώχνει μπόλικο χρήμα για μεταγραφές. Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως, το κλαμπ δεν είναι καθόλου σπάταλο γιατί δεν μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.

Υποβάθμισε το μπάτζετ της Σίτι ο Γκουαρντιόλα και θέλει ακαδημίες!

Ακριβές μεταγραφές η Σίτι; Όχι! Όλα αυτά σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η βαθύπλουτη διοίκηση των "Πολιτών" αδυνατεί αυτή τη στιγμή να πληρώσει για έναν παίκτη πάνω από 100.000.000 ευρώ. Ίσως το κάνει στο μέλλον, αλλά όχι τώρα σύμφωνα με τον Πεπ.

"Για να βγεις εντός τεσσάρων διοργανώσεων χρειάζεται 22 παίκτες, πρώτης γραμμής για όλες τις θέσεις. Στις μέρες 22 ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου είναι πανάκριβοι, ακόμη και για την Σίτι.

Δεν μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις τους ή να πάρουμε έναν και μόνο με 100.000.000 ευρώ και πάνω.

Πιθανόν στο μέλλον να τα καταφέρουμε αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα δεν μπορούμε. Πρέπει να επενδύσουμε στις ακαδημίες μας."

Τα συγκεκριμένα λόγια ήρθαν από πλευράς Γκουαρντιόλα με αφορμή την απόσυρση της Σίτι από τον Αλέξις Σάντσες ο οποίος τελικά πήγε στη Γιουνάιτεντ. Όπως είχε πει και ο Βενγκέρ, οι "Πολίτες" δεν κατάφεραν να πληρώσουν τις απαιτήσεις του Χιλιανού και απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK