Ζαχά: Λήγει το συμβόλαιό του και έχει κρούση και από Ιταλία

Την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά εξετάζει η Λάτσιο σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta dello sport.

Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium, in London, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά AP

Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα με την περίπτωση του άσου της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά, του οποίου το συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα ληγει στις 30 ιουνίου.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να έχει προτάσεις από παντού, με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο μάλιστα να του προσφέρει σχεδόν 10.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της αλλά και την Πάλας να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello sport, άλλη μία ομάδα που έχει στη λίστα της τον έμπειρο φορ είναι και η Λάτσιο, με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι να έχει δώσει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Ζαχά έχει μεγάλη εμπειρία από την Premier League και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Πάλας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Βάρντι: Μένει πιστός στη Λέστερ παρά τις προσφορές

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τσεκάρει και αστέρι της Ίντερ για το κέντρο

Τσέλσι: Κάνει γερό come back για να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK