Ζανιόλο: Μετά το "χουνέρι" της Μπόρνμουθ, ο Μουρίνιο τον στέλνει στον Ικάρντι

Επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο από τη Ρόμα έχει εκδηλώσει η Γαλατάσαράι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Roma's Nicolo Zaniolo controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.1, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ένα από τα πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ήταν ο Νικολό Ζανιόλο καθώς ενώ επρόκειτο να πάρει μεταγραφή στην Μπόρνμουθ από τη Ρόμα αντί 30.000.000 ευρώ αυτή χάλασε εξαιτίας της στάσης του ίδίου του ποδοσφαιριστή.

Ο 23χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής φέρεται αρχικά πως δεν ήθελε να μετακομίσει στην Μπόρνμουθ, εξαιτίας της δυναμικότητας της ομάδας και παρά το γεγονός πως εν τέλει συμφώνησε, ήταν αργά καθώς οι Άγγλοι είχαν αποσύρει το ενδιαφέρον τους και κινήθηκαν για την απόκτηση του Τραορέ από τη Σασουόλο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πάντως, μόνο απίθανο δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από τη Ρόμα καθώς η Γαλατάσαράι έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον στους Ιταλούς για την απόκτησή του.

Δεν αποκλείεται ο νεαρός Ιταλός ποδοσφαιριστής να επιλέξει να μετακομίσει στο τούρκικο πρωτάθλημα καθώς δεν βρίσκεται πλέον στα βασίκα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για τη συνέχεια της χρονιάς με τη Ρόμα πάντως να μην διαπραγματεύεται την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ολοκληρώνεται η "απαγωγή" του Γιώργου Γιακουμάκη

Η Ίντερ ξήλωσε τον αρχηγό της παρότι είχε την ευκαιρία να τον πουλήσει

Ο πιτσιρικάς που "έκοψε" τον Ζοάο Κανσέλο από την Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK