Ζιρού: Με μία ατάκα γείωσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια

Πως βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Μίλαν αποκάλυψε ο Ολιβιέ Ζιρού βάζοντας τέλος σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια.

France's Olivier Giroud leaves the pitch after being substituted during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Ολιβιέ Ζιρού χειροκροτά το κοινό της εθνικής Γαλλίας AP

Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να ολοκληρώσει τη καριέρα του στην ομάδα της Μίλαν εξέφρασε σε δηλώσεις του ο άσος της ομάδας, Ολιβιέ Ζιρού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασία του με την Μίλαν με την φανέλα της οποίας την φετινή αγωνιστική περίοδο σε 24 αναμετρήσεις έχει σημειώσει 9 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ.

Θυμίζουμε, ότι για τον Ζιρού έντονο ενδιαφέρον έδειξε το προηγούμενο διάστημα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη λίστα της οποίας βρίσκεται και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος όμως βρίσκεται επίσης στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Τότεναμ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Λάμπαρντ: Απολύθηκε από την Έβερτον με τραγικό ποσοστό

Κιλιάν Εμπαπέ: Βίντεο τον δείχνει να μιμείται τον πιο πολυσυζητημένο πανηγυρισμό

Ούτε κόκκινη, ούτε κίτρινη αλλά λευκή κάρτα έδωσε διαίτητης σε αγώνα στην Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK