Ζήτησε να φύγει από τη Λιόν ο Φρεντ

Το συμβόλαιο του με τη Λιόν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (Ιούνιο του 2009), αλλά ο Φρεντ δεν σκοπεύει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια.

Ζήτησε να φύγει από τη Λιόν ο Φρεντ
Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Γαλλίας, Ζαν-Μισέλ Ολά, ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει πρόωρα, δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του και της αντιμετώπισης που τυγχάνει από τον Κλοντ Πιέλ.

" Ζήτησα από τον πρόεδρο να λύσουμε το συμβόλαιο μου γιατί δεν παίζω. Πρέπει να παίξω και να σκοράρω γιατί στόχος μου είναι να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Όμως στη Λιόν αυτό φαντάζει δύσκολο ", είπε σε τηλεοπτικό δίκτυο ο 25χρονος φορ, αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον Ολά.

Μάλιστα αναφέρθηκε στην πρόθεση της Λιόν να του προτείνει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους. Όμως ο Φρεντ ήταν απόλυτα ξεκάθαρος και ειλικρινής. " Ακόμη κι αν είχα μια συμφέρουσα προσφορά, τα χρήματα δεν είναι τα πάντα στη ζωή μου. Προτιμώ να παίξω ποδόσφαιρο. Αυτό με γεμίζει ".

Αν εν τέλει "πείσει" τη διοίκηση της Λιόν και αποδεσμευτεί, έχει ήδη σκεφτεί το επόμενο βήμα του. " Τούτη την ώρα σκέφτομαι τη Βραζιλία. Να μείνω εκεί για έξι μήνες ή ένα χρόνο αν χρειαστεί", απάντησε σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK