Ζήτησε συγγνώμη από τον Μελισσανίδη ο Ελευθεριάδης

Ενα 24ωρο μετά την καταγγελία ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πίσω από την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ, τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης έκανε λόγο για λάθος αναφορά στο πρόσωπο του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Ζήτησε συγγνώμη από τον Μελισσανίδη ο Ελευθεριάδης
eleftheriadis melisanidis

Ο - μέχρι χθες - υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας... “τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην χάσει τις εκλογές”.

Την Πέμπτη 9/3 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας ανασκεύασε λέγοντας... “Με δημόσια τοποθέτησή μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκα στην αμετάκλητη απόφαση μου να απέχω από την διεκδίκηση της προεδρεία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναφερόμενος στην διαρκή κωλυσιεργία για αναβολή των αρχαιρεσιών πέρυσι τον Οκτώβριο αναφέρθηκα στον κ. Δημήτριο Μελισσανίδη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την αναβολή των εκλογών και από λάθος ανέφερα το όνομα του, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και δεν είχα καμία πρόθεση να εμπλέξω.

Σημασία έχει πως η ευκαιρία για συνοχή στον χώρο του ποδοσφαίρου χάθηκε, προφανώς μαζί με τις ελπίδες αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK