Ζητούνται ψυχικά αποθέματα

Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός την Κυριακή απέναντι στην Κέρκυρα, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ζητούνται ψυχικά αποθέματα

Είναι ολοφάνερο πως άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν τη κακή συγκυρία και ποντάρουν στην ψυχή που καλούνται να βγάλουν στο χορτάρι όσοι αγωνιστούν.

Τελικά ούτε ο Ρότσα θα βρίσκεται στην αποστολή όπως και οι Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Φερνάντες, Κουτρομάνος, Ετζενγκέλε. Ο Μπάμπης Τεννές στον λίγο χρόνο του διημέρου δεν θέλησε να πιέσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Φώτη Κωστούλα (στην ίδια φιλοσοφία), όταν είπε πως ένα κακό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κυριακής δεν θα φέρει την καταστροφή.

Οι επιλογές του τεχνικού του Παναιτωλικού είναι συγκεκριμένες, ενόψει του ματς. Τερματοφύλακας ο Μπλάζιτς, στην άμυνα Άντι, Ντολεζάι, Κούσας, Παλαιολόγος, στα χαφ οι Μητρόπουλος, Μουμίν και Σιόντης, οι Καμαρά, Μπουμάλ στα άκρα, με τον Καραμαλίκη φορ.

Εναλλακτική επιλογή είναι ο Κούσας στα χαφ και ο Αναστασιάδης στο κέντρο της άμυνας, με Σιόντη στο δεξί άκρο της άμυνας. Ίσως μάλιστα να συγκεντρώνει πιο πολλές πιθανότητες η δεύτερη περίπτωση με τον ξεκούραστο Σιόντη να βοηθά από την άμυνα στην ανάπτυξη και τον Παλαιολόγο στον πάγκο λόγω κόπωσης από την Πέμπτη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσενάμο, Ζέρης, Μπελεβώνης, Πασάς, Καπνόπουλος, Γκόλιας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK