Ζλάταν: Πότε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Ιμπραχίμοβιτς;

Η Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αγωνιστικά και ο Ζλάταν πλησιάζει στην επιστροφή του στο γήπεδο.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά φέτος δυσκολεύεται απίστευτα και αδυνατεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Μεγάλος απόντας στην προσπάθεια της ομάδας του Πιόλι είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος έσφιξε τα δόντια κι έπαιξε τραυματίας κάποια ματς για να πάει το Σκουντέτο στο Μιλάνο κι έπειτα ήταν αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.

Εφέτος, δηλαδή, δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται καθόλου. Πότε, όμως, αναφέρει το χρονοδιάγραμμα πως ο Ζλάταν θα είναι ξανά διαθέσιμος; Σύμφωνα με τους Ιταλούς, λοιπόν, ο σπουδαίος Σουηδός επιθετικός προπονείται μόνος, ενώ είναι σε θέση να βγάλει μέρος της προπόνησης με το υπόλοιπο γκρουπ.

Βάσει χρονοδιαγράμματος και στόχου που έχει θέσει ο Ζλάταν, η Μίλαν θα τον έχει ετοιμοπόλεμο για τις 14 Φεβρουαρίου στο ματς με την Τότεναμ. Το να παίξει βασικός, φυσικά, μοιάζει αδύνατο, αλλά το να είναι στην αποστολή μετά από τόσους μήνες απουσίας δείχνει εφικτό.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους Ροσονέρι να μην του προσφέρουν νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι, αλλά μία θέση στην ομάδα. Ίσως ρόλο πρεσβευτή.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Κανσέλο: Ο Γκουαρντιόλα "έστειλε" το μπακ - εργαλείο των 190.000.000 ευρώ

Έντσο Φερνάντες: Η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League, όχι του κόσμου

News 24/7

24MEDIA NETWORK