Ζοάο Φέλιξ: Σνομπάρει την Άστον Βίλα ο Πορτογάλος

Την επιλογή της Άστον Βίλα εξαιτίας της ανταγωνιστικότητας και της μικρής ιστορίας που έχει σαν ομάδα φέρεται να απορρίπτει ο Ζοάο Φέλιξ.

Portugal's Joao Felix reacts after a missed scoring opportunity during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ζοάο Φέλιξ σε αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας AP

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ζοάο Φέλιξ μετά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Άστον Βίλα, εξαιτίας της σχέσης που έχει δημιουργήσει με την ομάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της MARCA, όμως, Νταβίντ Μεδίνα, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Premier League, αλλά όχι για χάρη της Άστον Βίλα.

Ο λόγος είναι ότι τόσο η πόλη όσο και η ομάδα είναι αντιεμπορικές για τον παίκτη με τον ίδιο να προτιμά έναν σύλλογο με μεγαλύτερη ιστορία και ανταγωνιστικότητα.

Θυμίζουμε ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τις αξιώσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης να κυμαίνονται λίγο πάνω από τα 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέθανε ο Γιάννης Διακογιάννης

Ρίβερ Πλέιτ: Θέλει να επαναπατρίσει "σημαία" της Αργεντινής

Ισπανία: Ανοιχτή η αρχηγική επιστροφή με Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK