Ζόρια στα πλέι οφ του Champions League για τον εκπρόσωπο της Ελλάδας

Λίγο πριν από τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League μπορούν να έχουν μια εικόνα για τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα νέα, μόνο ευχάριστα δεν είναι.

Ζόρια στα πλέι οφ του Champions League για τον εκπρόσωπο της Ελλάδας
INTIME SPORTS

Όποιος από τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο ή Αστέρα Τρίπολης πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ της Super League θα κληθεί αρχικά να περάσει τον αντίπαλο που θα του προκύψει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και εφόσον τα καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα συναντήσει μπροστά του ένα "βουνό".

Όπως παρουσιάζει η εφημερίδα "Goal" κι ο Ανδρέας Δημάτος, οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας αναμένεται να είναι η Πόρτο (έχει εξασφαλισμένη θέση) πιθανότατα θα είναι η Νάπολι με τη Μπιλμπάο και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η πεντάδα συμπληρώνεται από τις Άρσεναλ και Λεβερκούζεν.

Γίνεται αντιληπτό άρα, ότι το όνειρο της συμμετοχής της δεύτερης ελληνικής ομάδας στους ομίλους της διοργάνωσης δεν είναι καθόλου εύκολα πραγματοποιήσιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK