Ζοζέ (Μουρίνιο), παρ' το αλλιώς

Ο Μουρίνιο προσπάθησε να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σεβίλλη, κάνοντας έναν αποτυχημένο παραλληλισμό που εξόργισε τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων". Δεν τα λένε αυτά Ζοζέ μου...

Manchester United manager Jose Mourinho looks across the pitch before the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester United at Selhurst Park in London, Monday, March 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Mourinho AP IMAGES

Τι κι αν έχει ξοδέψει πάνω από 350.000.000€ σε μεταγραφές τα τελευταία δυο χρόνια; Ο Ζοζέ Μουρίνιο απέτυχε να προκριθεί με την Γιουνάιτεντ στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σεβίλλη, γνωρίζοντας μάλιστα εντός έδρας ήττα με 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ".

Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί στους φίλους της ομάδας. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Πορτογάλου, που τις λες το λιγότερο... ατυχείς.

Λίγο έως πολύ ο Μουρίνιο είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που αποχαιρετά τόσο νωρίς τη διοργάνωση η Γιουνάιτεντ και μάλιστα έχει συμβεί με αντίπαλο τον... παλιό Μουρίνιο των Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης.

"Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχω καθίσει δυο φορές σε αυτή τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχω πετάξει έξω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Το έκανα με την Πόρτο και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, δεν πιστεύω πως είναι κάτι... καινούργιο για την ομάδα. Σίγουρα το να είσαι προπονητής στην Γιουνάιτεντ και να χάνεις μία πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι άσχημο".

Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι δηλώσεις έφεραν αντιδράσεις...

Τα ματς στα οποία αναφέρεται:

Σεζόν 2003-2004

Πόρτο - Γιουνάιτεντ 2-1 "16"

Γιουνάιτεντ - Πόρτο 1-1 "16"

Σεζόν 2012-2013

Ρεάλ - Γιουνάιτεντ 1-1 "16"

Γιουνάιτεντ - Ρεάλ 1-2 "16"

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK