Ποια Γιουνάιτεντ; Η Αλίτσε πήρε τα μυαλά του Μοράτα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει απεγνωσμένα τον Άλβαρο Μοράτα αλλά για αυτόν προηγείται η... Αλίτσε Καμπέλο, με το ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου στην Βενετία (VIDEOS)!

Ποια Γιουνάιτεντ; Η Αλίτσε πήρε τα μυαλά του Μοράτα!

Ο Άλβαρο Μοράτα πρωταγωνιστεί από τις αρχές του Ιουνίου στη μεταγραφική επικαιρότητα λόγω του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποκτήσει (προσφέρει 70 εκ.ευρώ, με την Ρέαλ να απαιτεί 90 εκ.ευρώ για να τον παραχωρήσει), όμως το Σαββατοκύριακο αυτό τα άφησε όλα στην άκρη για την... Αλίτσε Καμπέλο!

Πρόκειται φυσικά για την εδώ και χρόνια σύντροφό του, με τον 24χρονο Ισπανό επιθετικό να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με την 22χρονη Ιταλίδα μοντέλο, με το μυστήριο να λαμβάνει χώρα στην Βενετία και το πάρτι που ακολούθησε να διεξάγεται στο γειτονικό "Νησί των Τριαντάφυλλων" που είχε κλειστεί για την περίσταση.

Συνολικά, δήλωσαν "παρών" 415 άτομα ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν το ζεύγος Σιμόνε Τζάτζα-Κιάρα Μπιάζι (Τζάτζα και Μοράτα έγιναν αχώριστοι φίλοι από την κοινή θητεία τους στην Γιουβέντους) καθώς και οι συμπαίκτες του στην Ρεάλ, Ίσκο και Καρβαχάλ.

Just married

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata) on

A post shared by ALICE (@alicecampello) on

Io e mio marito

A post shared by ALICE (@alicecampello) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK