34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Με σχεδόν 80.000 θεατές, 50.000 αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών από τους οποίους 7.000 ξένοι επισκέπτες από 150 διαφορετικές χώρες, ο 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας καταγράφεται στην ιστορία ως το μεγαλύτερο γεγονός, πολιτισμού και αθλητισμού, στην Ελλάδα.

34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώθηκε από νωρίς το πρωί σε μια γιορτή δύναμης της ανθρώπινης θέλησης, σε μια ημέρα γεμάτη μηνύματα για ένα διαφορετικό μέλλον σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Μηνύματα για Κοινωνική Αλληλεγγύη όπως αυτό της WIND Running Team για το έργο των κοινωφελών οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές για Όλους» αφύπνισαν και ευαισθητοποίησαν τους συμμετέχοντες στον 34 Μαραθώνιο της Αθήνας.

34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Τα 1500 μέλη της γαλάζιας ομάδας, οι Πρωταθλητές Μάγδα Γαζέα, Κώστας Γκελαούζος, Αναστασία Καρακατσάνη, Μάρκος Γκούρλιας και οι Πρεσβευτές Έφη Αλεβίζου, Νίκος Αναδιώτης, Ανθή Βούλγαρη, Άρτεμις Ιγνατίου, Νίκη Κάρτσωνα, Κατερίνα Λέχου, Γιάννης Μπουρούσης, Μαρία Νικόλτσιου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Ρένος Ρώτας, Κώστας Σόμμερ, Έλλη Στάη, Σάσα Σταμάτη, Εύη και Μαρία Φραγκάκη, Βίκυ Χατζή, Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για το έργο δύο σημαντικών κοινωφελών οργανισμών.

34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, και του Κέντρου Βρεφών που παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση και θεραπευτική παρέμβαση σε βρέφη υψηλού κινδύνου και το έργο του οργανισμού «Καρδιές για όλους», Coeurs pour Tous Hellas (CpTH), του καρδιοχειρούργου καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού με παγκόσμια ανθρωπιστική δράση και επεμβάσεις σε παιδιά και βρέφη που ζουν στη χώρα μας με καρδιοπάθεια.

34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Όλοι τους πέρασαν κάτω από την αψίδα της Αγάπης λίγο πριν το τερματισμό κι ενώ τους έδινε ρυθμό η DJ Εύα Θεοτοκάτου με τις cheerleaders της Εθνικής Ομάδας «Greek Drops».

34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης η WIND Running Team ανέβηκε στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη παράλληλα καθώς η πρωταθλήτρια Αναστασία Καρακατσάνη τερμάτισε 1 στα 10 χλμ. γυναικών (00:35:23) ενώ ο Κώστας Γκελαούζος κατέκτησε τη 2 θέση στα 42χλμ. ανδρών (02:26:08). Αξιόλογη ήταν η προσπάθεια του Μάρκου Γκούρλια που τερμάτισε 4 στα 10χλμ. ανδρών.

34ος "Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός"

Η WIND για 6 συνεχή χρονιά ήταν ονομαστικός χορηγός των αγώνων δρόμου 5χλμ και 10χλμ και επίσημος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της διοργάνωσης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία των αγώνων και στην εξάπλωση του δρομικού φαινομένου στη χώρα μας.

24MEDIA NETWORK