Α. Μορεσμό: Επαιξα ως πρωταθλήτρια

Μία νέα σελίδα στην καριέρα της Αμελί Μορεσμό άνοιξε η κατάκτηση του WTA Championships

Α. Μορεσμό: Επαιξα ως πρωταθλήτρια

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μιλήσει κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της Αμελί Μορεσμό. Για την κορυφαία Γαλλίδα τενίστρια, όμως, η δικαίωση των κόπων της ήρθε στο Λος Αντζελες με την κατάκτηση του τίτλου στο WTA Championships. Το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει ποτέ έναν τίτλο Grand Slam στην καριέρα της, της έχει δώσει τον "τίτλο" της "looser" αλλά όπως τόνισε με δηλώσεις της στην εφημερίδα "L'equipe", ήρθε η ώρα να αποτινάξει απόπάνω της αυτόν τον χαρακτηρισμό:

"Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε μένα και τη Μέρι (Πιρς). Υπήρξε απίστευτη ένταση στον τελικό. Νομίζω ότι έγινε ένας από τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς. Αντέδρασα ως πραγματική πρωταθλήτρια. Ισως να ακούγεται λιγάκι υπεροπτικό αυτό που λέω, αλλά δεν φοβάμαι να το πω".

Οσον αφορά τα πλάνα της για το 2006, η Μορεσμό δεν θέλησε να προβεί σε... προγραμματικές δηλώσεις: "Πριν σκεφτώ το 2006, θαήθελα να ευχαριστηθώ τη νίκη μου και να ξεκουραστώ για μια-δυο εβδομάδες. Στη συνέχεια θα επιστρέψω στη δουλειά".

Με ικανοποίηση δέχτηκε την κατάκτηση του τίτλου της Μορεσμό και ο προπονητής της γαλλικής ομάδας του Fed Cup, Ζορζ Γκοβέν: "Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της Αμελί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK