Αλλάζει μονάδα ισχύος ο Hamilton

Το Grand Prix Κίνας έχει ξεκινήσει με το αριστερό για τον Βρετανό.

Αλλάζει μονάδα ισχύος ο Hamilton

Πρώτα ήρθε η αλλαγή κιβωτίου που συνεπάγεται ποινή πέντε θέσεων στο grid. Μετά ήρθε το πρόβλημα στο σύστημα ERS που δεν επέτρεψε στον Lewis Hamilton να σημειώσει χρόνο στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Κίνας. Τώρα, αναγκάζεται να αλλάξει και μονάδα ισχύος!

Η αστοχία του MGU-H (του μικρού ηλεκτροκινητήρα) αναγκάζει τη Mercedes να αλλάξει περάσει στη χρήση της δεύτερης μονάδας ισχύος, αν και οι Γερμανοί ελπίζουν να καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν ξανά την πρώτη κάποια άλλη στιγμή. Υπενθυμίζουμε πως κάθε οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει πέντε μονάδες ισχύος μέσα στη σεζόν. Από εκεί και πέρα, η χρήση κάθε νέας μονάδας επιφέρει ποινή.

"Σίγουρα ήταν απογοητευτικό που δεν είχα την ευκαιρία να διεκδικήσω την pole. Ήδη ήξερα πως θα είναι δύσκολο Σαββατοκύριακο λόγω της ποινής που είχα. Όμως αυτές οι δοκιμασίες έρχονται για να μας τεστάρουν. Κανείς δεν θέλει να κερδίζει εύκολα ή τουλάχιστον όχι εγώ. Αυτή τη στιγμή είμαστε χωμένοι στη λάσπη αλλά θα σκάψουμε για να βγούμε από αυτή. Έχουμε ένα σπουδαίο μονοθέσιο και η ομάδα μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και είναι σημαντικό μη σκύβουμε το κεφάλι. Από τέτοια πράγματα πρέπει να μαθαίνουμε και να προχωράμε παραπέρα. Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί", είπε ο Hamilton.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που βρίσκεται ήδη 17 βαθμούς πίσω από τον teammate του Nico Rosberg, δύσκολα θα καταφέρει να μειώσει αυτή τη διαφορά στη Σαγκάη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK