Ανδρεάδης: "Θα μείνουμε μέχρι τέλους στην ΑΕΚ"

Σύνθημα αντεπίθεσης έστειλε ο Ανδρέας Ανδρεάδης απευθυνόμενος στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη. Δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα μείνουν μέχρι τέλους ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ανδρεάδης: "Θα μείνουμε μέχρι τέλους στην ΑΕΚ"

" Παρά τη χιονοστιβάδα των προβλημάτων εμείς οι αθλητές της ΑΕΚ δεν το βάζουμε κάτω και κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε να παλεύουμε. Κι αυτό υποσχόμαστε να κάνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Στη μάχη που δίνουμε για να κρατήσουμε ζωντανή την ΑΕΚ, το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο στη Γλυφάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά και πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία.

Εμείς οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στο τερέν τον καλύτερο εαυτό μας και ζητάμε κι από τους φιλάθλους μας να πράξουν κι εκείνοι το ίδιο στην εξέδρα. Μόνο με την αθρόα προσέλευση και την θερμή τους συμπαράσταση είναι δυνατό η ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Αν κερδίσουμε το ματς με τον Άρη, πιστεύουμε ότι στη συνέχεια θα έρθουν και καλύτερες μέρες καθώς ο κ. Ανατολιωτάκης κάνει σοβαρές προσπάθειες για να ενισχυθεί η ομάδα και να αλλάξει η προς τα έξω εικόνα της, που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό.

Καλούμε, λοιπόν, τους φίλους της ΑΕΚ το Σάββατο στη Γλυφάδα, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί, προκειμένου πάρουμε τη νίκη και στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίσουμε μαζί μια καινούργια αρχή", τόνισε ο Ανδρεάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK