Απέκτησε Κωνσταντινίδου ο Παναθηναϊκός

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Ελένη Κωνσταντινίδου, η οποία δήλωσε ότι "θέλει να ζήσει αυτά που έχουν ζήσει τα περισσότερα κορίτσια του "τριφυλλιού" με τίτλους και πρωταθλήματα".

Απέκτησε Κωνσταντινίδου ο Παναθηναϊκός

Η σχετική ανακοίνωση:

Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης κεντρικής, Ελένης Κωνσταντινίδου. Η Ελληνίδα μπλοκέρ ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Ανατόλια και για τα επόμενα δυο χρόνια θα φοράει τα "πράσινα".

Η Θεσσαλονικιά άσος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. τόνισε: "Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Πρώτη φορά μου δίνεται τέτοια ευκαιρία και είναι πολύ μεγάλη. Είμαι πολύ χαρουμενη για αυτό. Θέλω να ζήσω αυτά που έχουν ζήσει τα περισσότερα κορίτσια του Παναθηναϊκού με τίτλους και πρωταθλήματα.

Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται δουλειά. Σίγουρα θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα στο θέμα της προπόνησης και σίγουρα θέλω να δουλέψω και να μπορέσω να κερδίσω τη θέση μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θέλω να το ζήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ