Απίστευτη Τσιμπούλκοβα (VIDEOS)

Παίζοντας με πάθος η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα επικράτησε με 2-1 σετ επί της Αζαρένκα και θα αντιμετωπίσει στους "8" την Σερένα Γουίλιαμς.

Απίστευτη Τσιμπούλκοβα (VIDEOS)

Ο "χάρτης" των προημιτελικών του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ ολοκληρώθηκε με τα τελευταία παιχνίδια της φάσης των "16" από όπου και προέκυψαν ενδιαφέροντα ζευγάρια στον επόμενο γύρο.

Μετά από τα σταυρώματα της Κυριακής, έγιναν γνωστά και τα άλλα δύο ζευγάρια. Στο πρώτο από αυτό η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα θα αντιμετωπίσει τη Σερένα Γουίλιαμς.

Η Τσιμπούλκοβα παίζοντας με πάθος και σωστή τακτική επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-3 επί της Βικτόρια Αζαρένκα. Η 25χρονη Σλοβάκα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατέκτησε το πρώτο σετ. Παρά την αντίδραση της Αζαρένκα στο δεύτερο, η Τσιμπούλκοβα είχε τις λύσεις και πήρε την πρόκριση.

Την ίδια ώρα η Σερένα Γουίλιαμς έκανε μία ακόμα ανατροπή. Η 33χρονη Αμερικανίδα επιβλήθηκε με 2-6, 6-3, 6-2 επί της Μουγκουρούθα παίρνοντας έτσι μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στο Ρολάν Γκαρός. Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Γουίλιαμς μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έφτασε στη νίκη.

Αμερικανικός εμφύλιος

Στο άλλο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης θα έχουμε έναν αμερικανικό εμφύλιο αφού η Βένους Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις.

Η Βένους πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ανιέσκα Ρανβάνσκ με 6-3, 2-6, 6-1, ενώ η Μάντισον Κις επιβλήθηκε με 6-2, 6-4 επί της Μπρενγκλ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη Αμερικανίδα προχωράει τόσο πολύ σε ένα Γκραντ Σλαμ δείχνοντας σημάδια του πλούσιου ταλέντου της.

Δείτε εδώ τον συγκεντρωτικό πίνακα της προημιτελικής φάσης των γυναικών:

News 24/7

24MEDIA NETWORK