Από το Παρίσι αρχίζει ο Ηλιάδης

Το Γκραν Σλαμ του Παρισιού αποτελεί τον πρώτο αγωνιστικό σταθμό του Ηλία Ηλιάδη μέσα στο 2013.

Από το Παρίσι αρχίζει ο Ηλιάδης

Ο δις Ολυμπιονίκης ηγείται της ελληνικής αποστολής που βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης στους Νέους, Γιώργος Αζωίδης και τον Ρομάν Μουστόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στο πρόσφατο European Open της Τιφλίδας.

Οι δύο τελευταίοι θα συμμετάσχουν στην κατηγορία των -73 κιλών, την ίδια στιγμή που ο Ηλίας Ηλιάδης θα αγωνιστεί στα -100 κιλά, προκειμένου όπως επισημαίνει ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης που βρίσκεται με την αποστολή στο Παρίσι, « η δοκιμή των νέων κανονισμών να γίνει σε μια κατηγορία διαφορετική από αυτήν που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου".

" Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα απέναντι σε αντιπάλους μιας διαφορετικής κατηγορίας. Οι νέοι κανονισμοί δημιουργούν νέα δεδομένα στο παγκόσμιο τζούντο και γι' αυτό αποφασίσαμε προσωρινά να αλλάξει κατηγορία. Η ουσία είναι ότι από το Παρίσι ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που υπάρχουν μέσα στη χρονιά, οι οποίες αποτελούν σκαλοπάτι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016", είπε ο Νίκος Ηλιάδης αναφερόμενος στην πρώτη αγωνιστική πρόκληση του Mr. Ippon μέσα στο 2013.

News 24/7

24MEDIA NETWORK