Άρωμα Hollywood στο Μονακό

Ούτε φέτος έλειψαν οι celebrities... παντός τύπου από το Grand Prix του Μονακό! Στο περιθώριο του μεγάλου εμφυλίου των Mercedes, οι φωτογραφικοί φακοί αναζητούσαν κάθε λογής αναγνωρίσιμη φάτσα και εντόπισαν ουκ ολίγες.

Άρωμα Hollywood στο Μονακό

Γκαντέμης κρίνεται πλέον ο ηθοποιός Antonio Banderas αφού ήταν αυτός που λίγο πριν την εκκίνηση πήγε να εμψυχώσει τον Kimi Raikkonen στο γκαράζ της Ferrari. Ότι μπορούσε να πάει στραβά για τον Φινλανδό, πήγε...

Αντίθετα, γουρλής αποδείχθηκε ο Sir Patrick Stewart που ως φιλοξενούμενος της Mercedes AMG. Αν το καπέλο κρύβει το κύριο χαρακτηριστικό του, την απουσία κόμης δηλαδή, να σας πούμε πως ίσως τον ξέρετε καλύτερα ως Captain Jean-Luc Picard στο Star Trek ή Professor Charles Xavier στη σειρά ταινιών X-Men!

Θαμώνας στο συγκεκριμένο Grand Prix έχει γίνει και ο σκηνοθέτης του Star Wars, George Lucas.

Μεγάλος λάτρης της Formula 1, τον συναντάμε στα paddock εδώ και πάνω από μία δεκαετία και είχα την τύχη να συζητήσω εκτενώς μαζί του σε παλαιότερο αγώνα στο Νίρμπουργκρινκγ, ο Maxi Jazz ή αλλιώς "ψυχή" των Faithless!

Είχε και ποδοσφαιρικό χρώμα ο αγώνας του πριγκιπάτου, εδώ ένας μηχανικός της Red Bull Racing εξηγεί τις λειτουργίες του τιμονιού της RB10 στον ποδοσφαιριστή της Manchester United, Michael Carrick.

Τέλος, παρόντες και αστέρες από άλλες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα τους δύο τροχούς. Δεξιά από τον Pierro Ferrari o παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP του 2010 και του 2012, Jorge Lorenzo. Αριστερά ο Max Biaggi που τις ίδιες χρονιές έπαιρνε τους τίτλους στο πρωτάθλημα Superbikes.

News 24/7

24MEDIA NETWORK