Αυτός δεν είναι ο Τζον Σίνα...

Ένας από τους τελευταίος δημοφιλείς ήρωες του WWE έχει γίνει αγνώριστος. Σαν να 'ναι ένας άλλος άνθρωπος, μια διαφορετική φιγούρα, και όχι ο άρχοντας του ρινγκ.

IMAGE DISTRIBUTED FOR WWE - WWE Superstars John Cena, right, and Nikki Bella show off the engagement ring after she accepted his marriage proposal during WrestleMania 33 on Sunday, April 2, 2017, in Orlando, Fla. (Phelan M. Ebenhack/AP Images for WWE)
Τζον Σίνα PHELAN M. EBENHACK/AP IMAGES FOR WWE

Από το 2001, που πρωτουπέγραψε συμβόλαιο με το WWE, κατέκτησε 25 τίτλους, εξελίχθηκε σε franchise wrestler και ένας εκ των δημοφιλέστερων όλων των εποχών. Ορισμένοι πιστεύουν πως ξεπέρασε σε φήμη τον Hulk ή τον Undertaker.

Τα χρόνια όμως έχουν περάσει και στα 41 του (κλεισμένα από τον Απρίλιο) ο Αμερικάνος παλαιστής και ηθοποιός είναι πλέον ένας άλλος. Η πιο ξεκάθαρη διαφορά είναι η αλλαγή της... κόμμωσής του. Σαν να πύκνωσαν, αλά Ρούνεϊ, και σίγουρα μάκρυναν τα μαλλιά του.

Ταυτόχρονα όμως έχασε βάρος, έχει ατονήσει το μυϊκό σύστημα, οι φλέβες πετάχτηκαν έξω και συνολικά το σώμα του έχασε τη σφριγηλότητα που το χαρακτήριζε. Ίσως τον επηρέασε ο πρόσφατος χωρισμός του, ίσως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι μεγάλωσε,

Το κακό είναι πως ο ίδιος θέλει να επιδεικνύει το σώμα του.

Προφανώς και ου γαρ έρχεται μόνον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK