Χάμιλτον: Φήμη από χρυσό για το νέο συμβόλαιο του Λιούις

Ο Χάμιλτον έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του αλλά τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί πως θα ανανεώσει με την Mercedes.

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain speaks during a press conferencein Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 9, 2022. Hamilton will compete Sunday in the Brazilian Formula One Grand Prix at Sao Paulo's Interlagos circuit. (AP Photo/Andre Penner)
Ο θρύλος Χάμιλτον AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει εκφραστεί καθόλου αναφορικά με το τέλος της καριέρας του. Έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο με την Mercedes κι από τη στιγμή που δεν λέει τίποτα για απόσυρση οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το μέλλον του.

Τελευταία, κυκλοφόρησε ότι η Mercedes θέλει να του προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών. Δηλαδή, η υπερδύναμη της F1 επιθυμεί να έχει τον Άγγλο έως τα 40 του (έγινε πρόσφατα 38). Μάλιστα, εάν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο Χάμιλτον θα γίνει εκ νέου ο πιο ακριβοπληρωμένος του αθλήματος.

Τα δημοσιεύματα σημειώνουν πως η νέα συμφωνία θα έχει αξία 140.000.000 ευρώ μέχρι το 2025. Προκύπτει, λοιπόν, πως ο Χάμιλτον θα παίρνει 70.000.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Φερστάπεν παίρνει 40 εκατ. ευρώ συν 20 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Με το τωρινό του συμβόλαιο ο Άγγλος θρύλος αμείβεται με 45 εκατ. ευρώ και δεν έχει πάρει το μπόνους των 25 εκατ. ευρώ λόγω της απώλειας του τίτλου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο σκέφτονται μία ιντριγκαδόρικη ανταλλαγή

Μασούντ, ο Ιρανός "πρίγκιπας" παίζει ακόμα μπάλα κάνει και μεταγραφη

News 24/7

24MEDIA NETWORK