Χάμιλτον: "Πάντα κάτι πάει στραβά"

Απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα στο Γκραν Πρι του Μόντε Κάρλο εμφανίστηκε ο Λούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε ότι τα λάθη της ομάδας του εξακολουθούν να του κοστίζουν τη στιγμή που ο ίδιος δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Χάμιλτον: "Πάντα κάτι πάει στραβά"

Η McLaren φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει καινούριο συμβόλαιο στον Λούις Χάμιλτον, ο ίδιος πάντως θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά, αν η ομάδα του δεν ελαχιστοποιήσει τα λάθη, τα οποία έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς στον Βρετανό.

"Βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, δεν κάνω λάθη και τα πηγαίνω πολύ καλά. Παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει ένα Γκραν Πρι που κάτι να μην πάει στραβά. Δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνουμε προς τα πίσω".

Ο Χάμιλτον κατηγόρησε την ομάδα του πως του υπέδειξε λάθος τακτική κατά την εκκίνηση του αγώνα μη επιτρέποντας του να διεκδικήσει αρχικά κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση.

"Ήταν μια από τις χειρότερες εκκινήσεις. Είχα σκοπό να προσπεράσω τον Ρόσμπεργκ και να πιέσω τον Γουέμπερ παρόλα αυτά προτίμησα να ακολουθήσω τις οδηγίες τη ομάδας και να μην το επιχειρήσω. Πρέπει να τους εμπιστεύομαι αλλά αυτό απλά δεν δούλεψε. Τους είπα μετά από αυτό: ¨Δεν γίνεται όλοι να κάνουν καλή εκκίνηση και εμείς όχι. Ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε και την τρίτη θέση¨."

Ο Χάμιλτον ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει ούτε την τρίτη θέση μετά από ένα ακόμα απογοητευτικό πιτ στοπ με τους Φερνάντο Αλόνσο και Σεμπάστιαν Φέτελ να τον προσπερνούν.

"Δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς καθυστέρησα στο πιτ στοπ πάντως έχασα πολύ χρόνο. Ήταν αδύνατο να προλάβω τον Αλόνσο και ο Φέτελ με προσπέρασε επίσης όταν έκανε το δικό του πιτ στοπ. Μετά από αυτό ήταν αδύνατο να διεκδικήσω κάτι περισσότερο".

Ο Βρετανός έκρουσε το καμπανάκι στην ομάδα της McLaren τονίζοντας ότι κινδυνεύει να μείνει από νωρίς εκτός μάχης για τη διεκδίκηση του τίτλου:

"Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει στο εξής να δουλέψει πολύ σκληρά καθώς μένουμε πίσω αγώνα με τον αγώνα. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν βρει έναν ρυθμό και αν δεν είμαστε τυχεροί θα δυσκολευτούμε να μείνουμε με τους πρώτους".

Ο Βρετανός πιλότος πλέον βρίσκεται στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 13 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Φερνάντο Αλόνσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK