Χωρίς Ντάντε στην πρεμιέρα

Χωρίς Ντάντε στην πρεμιέρα

Η γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες σεζόν για την ομάδα βόλει του Παναθηναϊκού ξεκινά το Σάββατο (08/10, 18:30) από το κλειστό της Γλυφάδας με αντίπαλο τον ΓΣ Λαμίας. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Κάρλος Χαβιέ Βέμπερ μίλησε για την παρθενική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή, κάτι που πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε αφού οι παίκτες μας βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση."

Προς απογοήτευση των οπαδών της ομάδας, ο Αργεντινός τεχνικός αποκάλυψε ότιτο ντεμπούτο του Ντάντε θα καθυστερήσει, τουλάχιστον κατά μία εβδομάδα, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ δεν είναι 100% έτοιμος να χρησιμοποιηθεί: "Μόνο ο Ντάντε αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα και γι αυτό δεν θα αγωνιστεί αν και θα μπορούσα να τον υπολογίσω. Είναι όμως πάγια τακτική μου να χρησιμοποιώ μόνο όσους παίκτες είναι 100% έτοιμοι να προσφέρουν και δεν μου αρέσει να ρισκάρω σε τέτοια θέματα".

Τέλος, ο Βέμπερ αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: "Εχουμε μπροστά μας μια μακρά περίοδο και οφείλουμε να παίξουμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια. Η Λαμία, για παράδειγμα, είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Έχω δει βίντεο και έχω ξεχωρίσει τόσο τον πασαδόρο Γιάννη Λιβαθηνό όσο και τον Άλεξ Μορένο τον οποίο γνωρίζω σαν παίκτη αφού έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Αργεντινή. Ωστόσο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK