Χορός Celebrities στο GP ΗΠΑ

H Formula 1 τράβηξε για μία ακόμα φορά διασημότητες από κάθε χώρο.

Χορός Celebrities στο GP ΗΠΑ

Όσοι παρακολουθήσατε τηλεοπτικά το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που έλαβε χώρα στο Circuit of Americas, σίγουρα θα προσέξατε τα πολλά πλάνα από «διάσημους». Τα paddock του Όστιν είχαν γεμίσει από προσωπικότητες κάθε χώρου, απόδειξη πως η Formula 1 έχει επιτέλους αρχίσει να «μεγαλώνει» και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Ας δούμε όμως ποιους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο Τέξας. Αρχής γενομένης από τον Keanu Reeves. Στα 50 του πλέον, ο γεννημένος στη Βυρηττό (!) σταρ του Hollywood έκλεψε λίγη από τη δόξα των οδηγών αφού συχνά-πυκνά, εμφανιζόταν στις οθόνες μας.

Εδώ ο Reeves στα γκαράζ της Red Bull Racing όπου συνομιλεί με τους Daniel Ricciardo και Sebastian Vettel.

Αφού όλοι οι μηχανικοί της RBR φωτογραφήθηκαν με την «αγαπημένη» Pamela Anderson, δίπλα της βρέθηκε και ο σύζυγός της, Rick Salomon.

Ο τηλεοπτικός «Joey Tribiani» από τη θρυλική σειρά «Friends» βρέθηκε και φέτος στο Όστιν. Όμως αυτή τη φορά, o Matt Le Balnc, ήταν τιμώμενο πρόσωπο καθώς η… φάτσα του κοσμούσε το αγωνιστικό κράνος του οδηγού της Lotus, Romain Grosjean.

Ροκ καταστάσεις με τον τραγουδιστή των Motley Crew, Vince Neil.

Τον Gordon Ramsey τον έχουμε δει πολλές φορές στα paddock. Συνήθως στη Ferrari, άλλωστε είναι καλός πελάτης της εταιρείας αυτοκινήτων από το Μαρανέλο. Όμως αυτή τη φορά ο κορυφαίος σεφ βρέθηκε στο χώρο φιλοξενίας της McLaren – ίσως να τον τράβηξε η παρουσία της Miss USA, Nia Sanchez.

Είχαν και αθλητικό χρώμα τα paddock στο Τέξας, με τον άσο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Tony Parker. Ο 32χρονος Γάλλος καλαθοσφαιριστής, πέρασε χρόνο με τους συμπατριώτες του, Romain Grosjean και Jean-Eric Vergne.

News 24/7

24MEDIA NETWORK