Conor McGregor: 9+1 ντυσίματα του Ιρλανδού που δεν τολμάς να κάνεις

Με αφορμή την επανεμφάνιση του Conor McGregor στο UFC σε προκαλούμε να διαλέξεις ποιο από τα ντυσίματά του θα έκανες.

Conor McGregor, center, reacts after taking his opponent Eddie Alvarez's title from a table to put it on his side during a news conference ahead of the UFC 205 mixed martial arts fights, Thursday, Nov. 10, 2016, at Madison Square Garden in New York as UFC president Dana White, left, and fighter Stephen Thompson, right, react. McGregor and Alvarez will fight each other while Thompson will fight Tyron Woodley on Saturday. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Conor McGregor AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Ο Conor McGregor, επίσημα πλέον, επέστρεψε στο UFC. Ο Ιρλανδός πρώην πρωταθλητής εμφανίστηκε στο UFC 285 ως καλεσμένος και τώρα αναμένεται η ημερομηνία για να μπει στο κλουβί και να μονομαχήσει με τον Michael Chandler.

Σε πρώτη φάση, πάντως, ο McGregor θα είναι στο TUF. Τι είναι το TUF; Είναι ένα ριάλιτι που τρέχει το UFC εδώ και χρόνιο του οποίου το κόνσεπτ θέλει δύο καταξιωμένους μαχητές να λειτουργούν ως προπονητές των συμμετεχόντων στο σόου. Άρα, ο McGregor και ο Chandler σε πρώτη φάση θα είναι οι δύο κόουτς.

Ο εκκεντρικός McGregor, πάντως, κερδίζει και στην εμφάνιση. Οι επιλογές του γίνονται πάντα viral κι επιλέξαμε τις πιο πολυσυζητημένες για να σας προσκαλέσουμε να διαλέξετε ποια θα επιλέγατε. Πάμε να τις δούμε μία προς μία...

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, τι έγινε μετά από τη γκέλα με την Μπέτις

Ίσκο, πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ισπανός των πέντε Champions League

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK