Dennis: "Στόχος το πρωτάθλημα κατασκευαστών"

Dennis: "Στόχος το πρωτάθλημα κατασκευαστών"
Την απόλυτη κυριαρχία της Mclaren στους τελευταίους δυο αγώνες (σε Κίνα και Ιαπωνία), γεγονός που θα της επιτρέψει να πανηγυρίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στους κατασκευαστές, έθεσε ως στόχο ο Ron Dennis. Το «αφεντικό» της βρετανογερμανικής ομάδας είδε το περασμένο σαββατοκύριακο τον Fernando Alonso της Renault να κατακτά και μαθηματικά τον παγκόσμιο τίτλο στους οδηγούς με την τρίτη θέση στο Interlagos, ωστόσο, δεν έδειξε να αποθαρρύνεται για την συνέχεια.

« Θα πάμε στους τελευταίους δυο αγώνες με στόχο το 1-2 από τους οδηγούς μας. Θα τους αφήσουμε ελεύθερους να διεκδικήσουν την κούρσα. Ακόμα πραγματοποιούμε βελτιώσεις στο αυτοκίνητο μας και θεωρώ έκπληξη την πιθανότητα κάποια άλλη ομάδα μπορέσει να αντιμετωπίσει την ανωτερότητα μας », τόνισε χαρακτηριστικά ο Ron Dennis. Ο Βρετανός ισχυρός άντρας της Mclaren δεν θέλησε να εμπλακεί σε σενάρια που αφορούν τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της φετινής σεζόν και που κατά πολλούς κόστισαν στον Kimi Raikkonen την πρώτη θέση.

« Είναι κατανοητό πως ο κόσμος δημιουργεί σενάρια με βάση τα λάθη που έγιναν. Στο τέλος, όμως, της ημέρας εμείς καταλαβαίνουμε πως είμαστε μια ομάδα αγώνων και υπάρχουμε μόνο για να νικάμε, και αυτό κάνουμε. Δεν θα πω αν έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Φυσικά αν είχαμε παρουσιάσει την τωρινή εικόνα νωρίτερα θα άλλαζαν πολλά αλλά έτσι είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Η Renault ξεκίνησε καλά και με τις νίκες που πέτυχε, επέτρεψε στον Alonso να οδηγεί στρατηγικά για τον τίτλο. Εμείς βρισκόμασταν πίσω και έπρεπε να πιέσουμε, κάτι που πολλές φορές μας δημιούργησε προβλήματα », ξεκαθάρισε ο Ron Dennis.

News 24/7

24MEDIA NETWORK