Διπλή κλήρωση την Τετάρτη (21/09)

Διπλή κλήρωση την Τετάρτη (21/09)

Η κλήρωση του 20ου πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, όπως και αυτή της Α΄ προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (21/09, 13:00) σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΕ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου και η αυλαία της κανονικής περιόδου θα πέσει στις 15 Απριλίου, ενώ τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 26 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαΐου.

Όσον αφορά στο Κύπελλο, στην Α΄ προκριματική φάση που θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου, θα λάβουν μέρος 16 ομάδες. Πρόκειται γι’ αυτές της Α2 κατηγορίας, την 9η και 10η της περσινής Α1, οι δύο ομάδες που ανέβηκαν από την Α2, καθώς και αυτή που θα καλύψει το κενό του ΕΝΟΑ (δήλωσε διάλυση του τμήματος) στην Α2. Πιο αναλυτικά, είναι οι εξής: Παλαιό Φάληρο, ΠΑΟΚ, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟΒΑ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Κέρκυρα, Ποσειδών Ιλισίων, Άρης Θεσσαλονίκης, Χαλκίδα, ΟΦΗ, Ξάνθη, ΝΕ Πατρών (πρώην Θρίαμβος), Ρέθυμνο, Ιωνικός Νίκαιας, συν την αντικαταστάτρια του ΕΝΟΑ.

Η Β΄ προκριματική φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι υπόλοιπες 8 ομάδες της Α1 θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου, η Γ΄ προκριματική φάση στις 25 Ιανουαρίου και το φάιναλ φορ το διήμερο 1-2 Απριλίου στην Άρτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK