Διπλό νοκ άουτ σε αγώνα γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Σε αγώνα MMA που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/3) στο Κάνσας συνέβη κάτι που δεν το βλέπεις αρκετά συχνά στα ρινγκ. Αυτό γιατί με κάποιον φανταστικό τρόπο και οι δύο αθλητές κατέληξαν... σωριασμένοι!

Luiz Firmino. left, in action against Justin Gaethje during their WSOF lightweight title fight at the Theater at Madison Square Garden in New York on Saturday, December 31, 2016. Gaethje won by doctor stoppage after the 3rd round when Firmino could not see out of his right eye. (AP Photo/Gregory Payan)
Luiz Firmino. left, in action against Justin Gaethje during their WSOF lightweight title fight at the Theater at Madison Square Garden in New York on Saturday, December 31, 2016. Gaethje won by doctor stoppage after the 3rd round when Firmino could not see out of his right eye. (AP Photo/Gregory Payan) AP

Ο Άλεξ Καβάρες αντιμετώπισε το Σάββατο (11/3) τον Άλαν Βάσκεθ σε αγώνα MMA, με τα χτυπήματα να είναι -όπως σε κάθε αγώνα- πολύ σκληρά. Οι δύο αθλητές όμως μας επιφύλασσαν το ωραίο στιγμιότυπο για το τέλος, καθώς τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος άρχισαν να "σφυροκοπούν" ο ένας τον άλλον με απανωτές γροθιές.

Με έναν πραγματικά αξιοπερίεργο τρόπο οι δύο μονομάχοι έριξαν ταυτόχρονα μπουνιές, με αποτέλεσμα ο ο Καβάρες να πέσει σιγά σιγά στηριζόμενος στην άκρη του ρινγκ, ενώ ο Βάσκεθ σωριάστηκε στο πάτωμα μπροστά του. Όπως φάνηκε στην αρχή, ο διαιτητής θα μπορούσε να λήξει το παιχνίδι με ένα καταπληκτικό νοτ άουτ, αλλά ο Βάσκεθ κατάφερε να συνέλθει πιο γρήγορα από τον αντίπαλό του και να πάρει έστω κι έτσι την νίκη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο θα κάνουμε καιρό να το ξαναδούμε, με το προηγούμενο περιστατικό να λαμβάνει χώρα 9 χρόνια πριν:

Photo credits: AP Photo/Gregory Payan

24MEDIA NETWORK