Δύσκολος ο δρόμος για Ναδάλ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Γουίμπλετον το οποίο ξεκινά στις 23 Ιουνίου με τον Ράφαελ Ναδάλ να έχει αρκετά δύσκολο έργο. Πιθανό το "ραντεβού" του στους ημιτελικούς με τον Φέντερερ.

Δύσκολος ο δρόμος για Ναδάλ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Γουίμπλετον έχει ξεκινήσει. Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε η κλήρωση η οποία μας έδωσε μια εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε να συμβεί στη συνέχεια του τουρνουά το οποίο κρύβει δυσκολίες για τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό στο οποίο βρίσκεται και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι δύο τους, αν περάσουν όλους τους αντιπάλους τους, να βρεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Νωρίτερα ο Ναδάλ θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια του Κλιζάν και ενός εκ των Ροσόλ ή Περ. Στη συνέχεια θα βρει απέναντί του τον Κάρλοβιτς για να έρθουν στη συνέχεια τα δύσκολα.

Στους "16" θα αντιμετωπίσει λογικά έναν εκ των Μονφίς ή Γκασκέ και στη μάχη για την οκτάδα θα πέσει στον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Νισικόρι και τον Κολσράιμπερ. Την ίδια ώρα ο Φέντερερ θα παίξει με τον Πάολο Λορένζι, ενώ στον δεύτερο με έναν εκ των Μπενετό-Μιούλερ. Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει στα προημιτελικά όπου θα πέσει πάνω στον Βαβρίνκα.

Στην αντίπερα όχθη Τζόκοβιτς και Μάρεϊ αναμένεται να βρεθούν στον άλλον ημιτελικό. Αμφότεροι θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι εκεί αφού στους προημιτελικούς ο μεν Σέρβος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπέρντιχ ή Γκουλμπίς, ενώ ο Μάρεϊ έναν από τους Φερέρ ή Ντιμιτρόφ.

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες τους τουρνουά ο Μάρκος Παγδατής μετά τη wild card που πήρε θα αντιμετωπίσει τον Ντάστιν Μπράουν ενώ ο Νικ Κύργιος θα κοντραριστεί με τον Στεφάν Ρομπέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK