Ελληνοαυστραλός μποξέρ άφησε οικογένεια, φίλους και ζει στο gym για να ξαναγίνει πρωταθλητής

Ο Γιώργος Καμπόσος αγωνίζεται στα καλύτερα ρινγκ του κόσμου και υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής της επαγγελματικής πυγμαχίας. Έχει επιλέξει τις τελευταίες εβδομάδες να αποκοπεί από την οικογένειά του για να συγκεντρωθεί στο στόχο του.

Ελληνοαυστραλός μποξέρ άφησε οικογένεια, φίλους και ζει στο gym για να ξαναγίνει πρωταθλητής
PRINT SCREEN/YOUTUBE VIDEO

Η ρεβάνς του Γιώργου Καμπόσου με τον Ντέβιν Χάνι αποτελεί το καλύτερο ματς επαγγελματικής πυγμαχίας γι' αυτή την εβδομάδα.

Ο μποξέρ που αγωνίζεται με την ελληνική σημαία στα κορυφαία ρινγκ του κόσμου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τον 23χρονο αντίπαλό του στην Αυστραλία στις 16 Οκτωβρίου. Οι δύο τους είχαν αναμετρηθεί πριν από μερικούς μήνες με τον Χάνι να κερδίζει με ομόφωνη απόφαση των κριτών που είχε ως συνέπεια για τον Καμπόσο να χάσει όλους του τους τίτλους.

Ενόψει της ρεβάνς, λοιπόν, ο Καμπόσος σε συνέντευξή του στην Dailytelegraph αποκάλυψε πως για σχεδόν ένα μήνα δεν μένει με την οικογένειά του, δηλαδή με τη σύζυγό και τα παιδιά του. Ο Γιώργος Κάμποσος σημείωσε μεταξύ άλλων πως κοιμάται μόνιμα στο γυμναστήριο.

"Εχω το δωμάτιό μου πάνω και το γυμναστήριο κάτω. Έχω βρει γαλήνη και ησυχία. Διαθέτω μία τηλεόραση για να μελετάω τους αγώνες του Χάνι και να βλέπω παλιούς αγώνες δικούς μου και παλαίμαχων μποξέρ".

Έτσι χειρίζεται το θέμα με την οικογένειά του

Όσον αφορά στο χρόνο που δίνει αυτή την περίοδο στην οικογένειά του τόνισε: "Επισκέπτομαι κάποιες μέρες την οικογένεια. Τρώμε μαζί και επιστρέφω στο γυμναστήριο, μόνος στο κρύο και έτοιμος για τη δουλειά της επόμενης μέρας. Δεν αφήνω κόσμο στο γυμναστήριο, έχει την ησυχία που χρειάζομαι".

Από εκεί και πέρα ο Καμπόσος σημείωσε ότι είναι μια στιγμή της ζωής του αυτή που πρέπει να είναι εγωιστής: "Το μεγαλύτερο πράγμα είναι να είμαι εγωιστής. Όταν τελειώσει ο αγώνας θ' αφήσω τους ανθρώπους μου να επανέλθουν. Τώρα, όμως, η πόρτα πρέπει να κλείσει και για να επιστρέψω στην κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σωκράτης διέκοψε τις δηλώσεις του Νιόπλια κι έφτιαξε το highlight της ημέρας

Το περιβραχιόνιο του Αραούχο ήταν πάνω από γκολ, πάνω από ασίστ, ήταν μεγαλείο ψυχής

News 24/7

24MEDIA NETWORK