Επέστρεψε για δεύτερη φορά ο Ντίνας

Πανέτοιμος για την τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επέστρεψε για δεύτερη φορά ο Ντίνας

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Ντίνα για την αγωνιστική 2014-2015. Ο έμπειρος κεντρικός επιστρέφει μετά από δύο χρόνια για την τρίτη του θητεία (1981, 2.04μ) στην ασπρόμαυρη ομάδα.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Θανάσης Ντίνας είπε: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα με την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου και εδραιώθηκα στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή μου γιατί βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από το κομμάτι της οργάνωσης έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και ειδικότερα το προπονητικό τιμ που με επέλεξαν για τη νέα ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά".

Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά, ο έμπειρος αθλητής τόνισε: "Με τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτόματα φαίνεται ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι υψηλοί. Ωστόσο είναι καλύτερο να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο Θανάσης Ντίνας θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια αφού με αρκετούς από τους παίκτες του "δικεφάλου" υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν: "Με τους περισσότερους από τους παίκτες που θα είναι φέτος στην ομάδα έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν όπου και είχαμε άριστη σχέση. Πιστεύω ότι και με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεργαστώ εξίσου καλά ώστε όλοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά".

Η πορεία του

2012-2014 Άρης

2011-2012 ΠΑΟΚ

2010-2011 Επίκουρος Πολίχνης

2006-2010 ΠΑΟΚ

2005-2006 Μακεδονικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ