Επιστρέφει του...χρόνου ο Heidfield

Επιστρέφει του...χρόνου ο Heidfield
Την πιθανότητα να χάσει το υπόλοιπο του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 αντιμετωπίζει ο Nick Heidfield, καθώς είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο του την Κυριακή και υπάρχει φόβος για πρόβλημα στον ώμο του. Ο Γερμανός πιλότος της BMW δεν συμμετείχε στα τελευταία δυο Grand Prix, σε Monza και Spa, λόγω κάποιων πονοκεφάλων που είχε νιώσει (τον είχε αντικαταστήσει ο Pizzonia), μένοντας στο σπίτι του στην πόλη Στάσα της Ελβετίας.

Στην προσπάθεια του να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, έκανε αρκετές ώρες ποδήλατο. Στη τελευταία του έξοδο, όμως, μια μηχανή τον χτύπησε, προκαλώντας του πρόβλημα στην ωμοπλάτη του. Ο μάνατζερ του Heidfield ενημέρωσε άμεσα την γερμανική ομάδα, η οποία αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα τον αντικαταστήσει εκ νέου για τα εναπομείναντα τρία GP.

Στις αρχές της χρονιάς, ο Juan Pablo Montoya της Mclaren παρέμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο GP λόγω ενός παρόμοιου τραυματισμού, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Heidfield θα επιστρέψει στο κόκπιτ τη νέα χρονιά. Όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος Pizzonia θα είναι ο δεύτερος πιλότος της BMW στο γκραν πρι της πατρίδας του, γεγονός που ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί στην αρχή της χρονιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK