Επιστροφή με χαμόγελα

Επιστροφή με χαμόγελα

Απόλυτα ικανοποιημένη και πως αλλιώς αφού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Champions League με μια άνετη νίκη επί της Ορτέκ Νεσελάντε στην Ολλανδία, επέστρεψε την Τετάρτη (19/10) στην Ελλάδα η αποστολή του Ηρακλή.

« Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να προσέξουμε, καθώς η Νεσελάντε ήταν η ομάδα που πέρσι αγωνίστηκε στον τελικό του Top Teams Cup. Τελείωσε ένα επιτυχημένο πενθήμερο σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για αυτό » δήλωσε ο Μάριος Γκιούρδας.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά ο «γηραιός» έπαιξε με όλους τους ξένους του: « Υπάρχει μια γνωστή κατάσταση με τους ξένους παίκτες. Προσπαθούμε με κάθε σχήμα να κερδίζουμε. Απλά αλλάζει το σχήμα κατά έναν παίκτη. Δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε καλή συνεννόηση, καθώς δουλεύουμε πάνω στις προπονήσεις. Όλα είναι μια συνήθεια. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και όλα θα γίνουν».

Ο 32χρονος ακραίος ερωτηθείς αν η κατάκτηση του Champions League αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο της ομάδας, απάντησε: « Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο στόχο. Σίγουρα όμως θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League. Δεν έχουμε δυνατότητα όμως να επιλέξουμε. Για αυτό και δημιουργήθηκε μια ομάδα που θα μπορεί να πετύχει πολλά. Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στο Champions League, λόγω του ότι θα παίξουμε σε νοκ άουτ παιχνίδια, κάτι που αποφύγαμε πέρσι ως διοργανωτές του φάιναλ φορ ».

Ολοκληρώνοντας, μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα: « Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να φτιάχνουν οι άλλοι καλές ομάδες αλλά ο Ηρακλής να είναι πρώτος. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουνε οι άλλοι. Αν παίζουμε καλό βόλεϊ, δεν θα έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK