Επιτέλους δράση στο NHL

Επιτέλους δράση στο NHL

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το χόκει επέστρεψε για τα καλά στις καρδιές μας. Την Παρασκευή διεξήχθη ο πρώτος φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων, Edmonton Oilers-Calgary Flames, με τους γηπεδούχους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ryan Smith, επικράτησαν των αντιπάλων τους με 2-1, παρουσία 15,000 οπαδών τους που αποθέωσαν τους παίκτες της αγαπημένες τους ομάδας.

“Ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί μας ήταν φοβεροί. Διψούν για χόκει και περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στα φιλικά δεν μετράει το τελικό σκορ, αλλά η παρουσία και η καλή απόδοση μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο’ δήλωσε ο αστέρας των Oilers Smith, μετά το φινάλε του φιλικού.

Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Jarret Stoll, ενώ για τους Flames μείωσε Matthew Lombardi. Για τους φιναλίστ του Stanley Cup το 2004, Calgary Flames, έλειπαν ο αρχηγός της ομάδας Jarome Iginla, o νούμερο ένα τερματοφύλακας της ομάδας Mikka Kiprussof, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Tony Amonte και άλλοι.

Ο προπονητής των Flames, Daryl Sutter, προτίμησε να χρησιμοποιήσει τους αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας, ενώ στο δεύτερο φιλικό το Σάββατο το βράδυ με αντίπαλο τους Chicago Blackhacwks θα έχει μαζί του όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας. Για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο τους παιχνίδι στην έδρα τους, μετά το αλησμόνητο 2-1 επί των Tampa Bay Lighting στον τελικό του πρωταθλήματος στις 7 Ιουνίου του 2004.

“Η ομάδα μου παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο στο φιλικό παιχνίδι με τους Flames, άλλωστε από τα φιλικά θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την έναρξη της χρονιάς. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο για τον καταρτισμό της 18άδας” τόνισε ο προπονητής των Edmonton Oilers, Craig MacTavish.

News 24/7

24MEDIA NETWORK