F1: Ξέφυγε ο Φερστάμπεν, αποκάλεσε τον Ράσελ "πριγκίπισσα Τζορτζ"

"Πριγκίπισσα Τζορτζ" χαρακτήρισε τον Τζόρτζ Ράσελ ο Μαξ Φερστάμπεν, έπειτα από μάχη των δύο εντός πίστας.

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands talks to journalists at the Baku circuit, in Baku, Azerbaijan, Thursday, April 27, 2022. The Formula One Grand Prix will be held on Sunday April 30, 2023. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο οδηγός της Ρεντ Μπουλ, Μαξ Φερστάμπεν AP

Χαμός έγινε στο τρίτο ημίχρονο του Sprint Race του Grand Prix του Μπακού ανάμεσα στον Μαξ Φερστάμπεν και τον Τζόρτζ Ράσελ με αφορμή μία μάχη των δύο εντός πίστας στους πρώτους γύρους του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Ράσελ σε προσπάθεια του να αμυνθεί στον Φερστάμπεν και να κρατήσει τη θέση του, οδήγησε τον Μαξ στα όρια του τοίχου, γεγονός που εξόργισε τον Ολλανδό, ενώ στη συνέχεια σε ανάλογη ενέργεια προχώρησε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Μαξ σε δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο δεν άντεξε και χαρακτήρισε τον Ράσελ "πριγκίπισσα Τζόρτζ" επειδή ο Βρετανός δήλωσε πως η άμυνα του Φερστάμπεν ήταν εκτός των ορίων.

"...Δεν επιτρέπεται γιατί είναι η πριγκίπισσα Τζόρτζ εκεί; Αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Όλα θα μπορούσαν να είχαν πάει στραβά εκεί. Θα τον προσπερνούσα μέσα σε τρεις γύρους, οπότε ναι δεν βγάζει και τόσο νόημα αυτό που λέει. Περιμένε ότι απλώς θα φρέναρα και θα τον άφηνα να περάσει;..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει πως "κλείδωσε" η μεγάλη παραμονή, τι λέει ο Τσάβι

Μίνι Καμπίπ: Απέρριψε πρόταση "μαμούθ" από το WWE και είχε σοβαρό λόγο

Αντσελότι: Απόρησε με την στάση των διαιτητών προς τον καλύτερο του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK