Αντσελότι: Απόρησε με την στάση των διαιτητών προς τον καλύτερο του παίκτη

Την απορία του για το γεγονός πως ο Βινίσιους έχει 10 κίτρινες κάρτες ενώ ο πιο βρώμικος μέσος της διοργάνωσης έχει λιγότερες εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Με την Αλμερία κοντραρίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης για την 32η αγωνιστική της LaLiga με τον Καρίμ Μπενζεμά να σβήνει με τίποτα τις μηχανές και να πετυχαίνει άλλο ένα χατ τρικ.

Παρά το νικηφορό αποτέλεσμα, στις δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στη μεταχείριση των διαιτητών προς το πρόσωπο του Βινίσιους Τζούνιορ και στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει 10 κίτρινες κάρτες στη φετινή διοργάνωση.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε πως ο παίκτης του έχει τόσες πολλές κάρτες ενώ ο πιο "βρώμικος" μέσος της διοργάνωσης, χωρίς να τον κατονομάσει, έχει λιγότερες.

"...Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κερδίζει τίποτα με το να διαμαρτύρεται αλλά είναι πολύ περίεργο ότι έχει δέκα κίτρινες κάρτες. Ο πιο βρώμικος μέσος της LaLiga δεν έχει ούτε 10 κάρτες..."

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος πλέον έχει πετύχει ένα εντυπωσιακό στατιστικό καθώς πέρα από 10 κίτρινές κάρτες έχει και 10 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 30 συμμετοχές στη La Liga με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον αντι- Κέιν

Φερνάντο Τόρες: Κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα

Μπαρτσελόνα - Μπέτις: Κι όμως δεν έγραψε ιστορία μόνο ο 15χρονος Γιαμάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK