Φαβορί για τίτλο ο Alonso

Φαβορί για τίτλο ο Alonso
Ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 για τη νέα περίοδο έχρισε τον Fernando Alonso με δηλώσεις του το αφεντικό της Williams-BMW, o Frank Williams. Ο ισχυρός άνδρας της Βρετανικής ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά πως αν αφαιρέσει τους δικούς του οδηγούς, o Michael Schumacher είναι το φαβορί και δεύτερος στη σειρά είναι ο οδηγός της Renault, για την οποία ανέφερε πως διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Ο Patrick Head από την πλευρά του. υπεύθυνος σχεδιασμού της Williams-BMW, δήλωσε πως πέντε ομάδες φέτος θα μονομαχήσουν για τον τίτλο, μιας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι BAR-Honda, η Renault, η Ferrari και η Williams θα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο σε ότι αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία των νέων τους μονοθεσίων, με την McLaren να αναμένεται να τις πλησιάσει λίγο αργότερα μέσα στην σεζόν, αφού για την ώρα δεν τα έχει πάει και τόσο καλά στις δοκιμές.

Ακόμα και ο Head από την πλευρά έχρισε το μονοθέσιο της Ranault ως το πιο εντυπωσιακό του νέου πρωταθλήματος, αν και όπως ανέφερε δεν ήταν παρών στις δοκιμές της νέας Ferrari



News 24/7

24MEDIA NETWORK