Φωνάζουν για σκάνδαλο οι Τζαμαϊκανοί!

Στους διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο ρίχνουν οι Τζαμαϊκανοί το φταίξιμο για τον τραυματισμό του Γιουσέιν Μπολτ! "Μας άφησαν και περιμέναμε επί 40-45 λεπτά μέσα σε ένα κρύο δωμάτιο", κατήγγειλε Γιόαν Μπλέικ που έδωσε την σκυτάλη στον Μπολτ προτού τραυματιστεί.

Φωνάζουν για σκάνδαλο οι Τζαμαϊκανοί!

Μία περίπου εβδομάδα μετά την τρίτη θέση στα 100 μέτρα, ο Γιουσέιν Μπολτ δεν μπόρεσε καν να τερματίσει στα 4Χ100 σκυταλοδρομία, αφού υπέστη μυικό τραυματισμό και σωριάστηκε στο ταρτάν.

Η σοκαριστική εικόνα με τον σπουδαίο σπρίντερ να σφαδάζει από τους πόνους έκανε το γύρο του κόσμου και λίγο αργότερα ήρθαν κάποιες τοποθετήσεις που μυρίζουν... σκάνδαλο.

Ο άνθρωπος που παρέδωσε τη σκυτάλη στον Μπολτ προτού τραυματιστεί έκανε λόγο για... ανεξήγητη καθυστέρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 31χρονος Τζαμαϊκανός!

"Μας κρατάνε αρκετή ώρα στο δωμάτιο αναμονής", είπε ο Γιόαν Μπλέικ και συνέχισε: "Ο Γιουσέιν ήταν πολύ κρύος. Βασικά μου είπε: 'Γιόαν αυτό που γίνεται είναι τρελό. Σαράντα λεπτά και δυο μετάλια πριν την κούρσα μας'.

Κάναμε ζέσταμα και απλά περιμέναμε. Συνέχεια και συνέχεια. Μετά είδαμε ένα πραγματικό μύθο, έναν πρωταθλητή να βγαίνει εκεί έξω και να παλεύει έτσι".

Το ίδιο ισχυρίστηκαν και οι άλλοι συναθλητές του Μπολτ, που ήταν αρκετά ενοχλημένοι με το γεγονός πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση λόγω των μεταλλίων που δόθηκαν πριν την τελευταία κούρσα του.

Για την ιστορία το χρυσό μετάλλιο πήρε η Μεγάλη Βρετανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK