Για νέα ματσάρα εκατομμυρίων ετοιμάζεται ο McGregor!

O απόλυτος αντίπαλος του Floyd Mayweather προκάλεσε μέσω instagram τον Conor McGregor και ο Ιρλανδός λέγοντας το "ναι" θα βγάλει πάλι τέτοια χρήματα που θα τρων και τα... εγγόνια του.

Conor McGregor speaks during news conference Wednesday, Aug. 23, 2017, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Floyd Mayweather Jr. in a boxing match Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
McGregor AP IMAGES

Πριν από μία τριετία ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων ήθελε σαν... τρελός να δει τη σύγκρουση του Floyd Mayweather με τον Manny Pacquiao.

Οι δύο μποξέρ απέφευγαν ο ένας τον άλλο για χρόνια, όπως ο.. διάολος το λιβάνι. Τελικά, συναντήθηκαν το 2015 με τον Mayweather να κερδίζει το ματς και 400.000.000 δολάρια. Γύρω στα 150.000.000 δολάρια εξοικονόμησε ο Φιλιππινέζος αντίπαλός του.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Mayweather μοιράστηκε το ρινγκ με Conor McGregor και αμφότεροι έβγαλαν ένα... καράβι χρήματα. Τώρα, ο Ιρλανδός είναι έτοιμος για μία ακόμη τεράστια "μπάζα" αν και εφόσον πει το "ναι" στον Pacquiao.

Ναι, ο θρύλος του επαγγελματικού μποξ και νούμερο ένα εχθρός για χρόνια του Mayweather, προκάλεσε μέσω instagram τον Ιρλανδό πρωταθλητή του UFC. Ο κόσμος ξετρελάθηκε στην ιδέα μίας τέτοιας αναμέτρησης.

24MEDIA NETWORK