GP Ρωσίας (QF): Κυριαρχία Rosberg στα δοκιμαστικά

Ο Nico Rosberg ήταν μακράν του δεύτερου ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του ρωσικού grand prix και θα βρεθεί σε θέση ισχύος ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

GP Ρωσίας (QF): Κυριαρχία Rosberg στα δοκιμαστικά

Δεν είχε αντίπαλο ο Nico Rosberg στις κατατακτήριες δοκιμές του grand prix στο Σότσι. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes ήταν εντυπωσιακός από την αρχή της διαδικασίας και με 1:37.113 δεν άφησε κανένα περιθώριο σε όλους εκείνους που διεκδικούσαν την πρώτη θέση στο grid.

Κυρίως δε στον Lewis Hamilton, ο οποίος ήρθε δεύτερος με 1:37.433, πολύ πίσω δηλαδή από τον ομόσταυλό του στη γερμανική ομάδα.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η διαφορά από τον τρίτο Vdata-altteri Bottas με τη Williams, ο οποίος πάντως άφησε πίσω του τις δύο Ferrari, του Sebastian Vettel και του Kimi Raikkonen. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Φινλανδός είχε την τρίτη επίδοση τη στιγμή που ο Felipe Massa, ο έτερος οδηγός της Williams δεν μπήκαν καν στο Q3.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hulkenberg, Perez από τη Force India, o Grosjean με Lotus, ο Verstappen με Toro Rosso και ο καλύτερος της Red Bull, Daniel Ricciardo.

Αναλυτικά αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών

News 24/7

24MEDIA NETWORK