Hamilton: "Ταχύτερος ο Nico"

Την ανωτερότητα του Nico Rosberg παραδέχθηκε ο Lewis Hamilton, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα, επεσήμανε πως o ομόσταυλός του ήταν ταχύτερος στο Grand Prix της Ισπανίας. Απογοητευμένος ο Γερμανός.

Hamilton: "Ταχύτερος ο Nico"

Ο Nico Rosberg ήταν ο ταχύτερος του σημερινού αγώνα στην Ισπανία σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα του και δήλωσε χαρούμενος για την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά φέτος. Η στήριξη εδώ είναι η καλύτερη που είχα ποτέ και η πρώτη μου νίκη στην Ισπανία σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος σήμερα. Ο Nico ήταν ταχύτερος, πάλεψα με την ισορροπία και χρειαζόμουν να στηριχτώ στους μηχανικούς μου. Ευτυχώς κατάφερα να κρατήσω τον Νίκο πίσω μου", ήταν οι δηλώσεις του πρωτοπόρου του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, Lewis Hamilton.

Από την πλευρά του, ο Nico Rosberg τόνισε: "Αν είχα έναν γύρο ακόμη στη διάθεσή μου, πιστεύω πως θα μπορούσα να είχε δοκιμάσει να περάσω τον Lewis. Δυστυχώς δεν είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου και είμαι λίγο απογοητευμένος γι’ αυτό, αλλά ακόμη κι έτσι η δεύτερη θέση είναι καλή και έχουμε ακόμη πολλούς αγώνες μπροστά μας. Θα πάω στο Grand Prix του Μονακό για την πρωτιά και να επαναλάβω την περσινή μου νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK