Η επιστροφή του Χαλκ Χόγκαν στο WWE δεν είναι αρπαχτή

Ο Χαλκ Χόγκαν και ο Ρικ Φλερ ετοιμάζουν ένα πραγματικό μακελειό στο WWE!

O Χαλκ Χόγκαν φωτογραφίζεται στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ 'Andre the Giant' που προβλήθηκε από το HBO
O Χαλκ Χόγκαν φωτογραφίζεται στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ 'Andre the Giant' που προβλήθηκε από το HBO CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο Χαλκ Χόγκαν έχει περισσότερους εχθρούς από φίλους. Ένα 'αγρίμι' του ρινγκ, το οποίο στην πραγματική ζωή είναι ένας 60χρονος άντρας που συχνά - πυκνά έχει συγκρουστεί με εργοδότες, συντρόφους, φίλους, με αφορμή ρατσιστικά και σεξιστικά παραληρήματα που έχει εκτοξεύσει προς πάσα κατεύθυνση. Είναι ένα φαινόμενο που έγινε τέρας. Όμως, ζούμε στην εποχή που το Hollywood λατρεύει τις ιστορίες επιστροφής, τους 'Γίγαντες του Κατς' και τη νοσταλγία μιας 90s αναλογικής ζωής, γι' αυτό και η επιστροφή του στα ρινγκ του WWE Raw, στο πλευρό του πάλαι ποτέ άσπονδου 'εχθρού' του, Ρικ Φλερ, ήταν αναπόφευκτη.

Το βράδυ της Δευτέρας, το τηλεοπτικό δίκτυο USA μετέδωσε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του WWE Raw. Οι δυο θρύλοι του αθλήματος βρέθηκαν ξανά μπροστά στο κοινό τους, σαν δυο υπέρ-φανταχτερές εκδοχές του Ρόκι Μπαλμπόα και του Ιβάν Ντράγκο. Η αποστολή τους δεν θα είναι να μπουν μέσα στο ρινγκ και να ιδρώσουν, σκαρώνοντας εντυπωσιακά plays και νοκ άουτ.

Ο Χόγκαν και ο Φλερ θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα special event, που θα γίνει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας στις 31 Οκτωβρίου, ως αρχηγοί δυο πενταμελών tag teams! Η team Hogan περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τον ογκώδη Ρούσεφ και άλλους 3 παλαιστές που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ταυτότητα τους, ενώ ο Κινγκ Κόρμπιν και ο Ράντι Όρτον είναι τα πιο γνωστά μέλη της ομάδας του Φλερ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μια νέα πλοκή του WWE έχει ως πρωταγωνιστές τον Ρούσεφ και τον άσπονδο εχθρό του, Μπόμπι Λάσλι, να χαρίζει ένα καυτό φιλί στη γυναίκα του, την 34χρονη Λάνα. Αυτή η πλοκή φημολογείται πως θα βάλει φωτιά στην κόντρα των ομάδων των δυο θρύλων. Κοινώς, κόντρα για τα μάτια της Λάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK